Archives

Опит

Ние сме екип с опит в хотелиерството и хора, които са работили върху много и разнообразни проекти в областта на туризма. Имаме опит от повече от 10 години в бранша и предлагаме внедряване на най-новите и модерни модели на работа, които да помогнат на бизнеса ви да достигне до по-високо ниво.

Цялата статия
Client-X / 0
Стратегия

Нашата стратегия за работа е базирана на перфекционизма и погледа върху детайла. За нас е изключително важно всеки компонент от работата на един хотел да бъде разгледан и оценен отделно. След физическата проверка всеки наш клиент получава детайлен доклад с оценка на състоянието, както и с препоръки за повишаване на ефективността на предлаганата услуга.

Цялата статия
Client-X / 0
Резултати

Резултатите от нашето посещение ще бъдат мигновенни и прилагането на нашите препоръки ще бъде подробно обяснено на мениджмънта на хотела. Резултатът от нашата проверка ще бъде професионалното мнение на хотелиери за базата и услугата, която даден хотел предлага. Разликата е, че нашите услуги са изпълнявани само и единствено от хора, които активно работят в сферата […]

Цялата статия
Client-X / 0