Какви качества трябва да притежава човек, за да работи с нас.

12th Aug 2015, Author: Client-X

Откакто стартирахме услугата много хора ни звънят да питат дали могат да работят като таен клиент за нас. Не ни разбирайте погрешно, за нас е голямо удоволствие да приемаме свежа кръв в екипа, но разбира се, имаме строги изисквания към бъдещите кандидати.

 

Какво очакваме от вас, за да може да работите за taenklient.bg?

 

На първо място и най-важно е да имате опит в хотелиерството и то не просто опит, ами стаж поне 5 години на мениджърска позиция. Изискваме подобен стаж защото само един мениджър може да знае всички проблеми на отдела си. Много е важно, когато изпратим таен клиент или тайни клиенти при някой от нашите доверители да сме сигурни, че тайният клиент ще знае какво точно да провери и как да провокира персонала на хотела. Друг важен момент при проверката е реакцията на място. Повечето фирми, които предлагат услугата таен клиент наемат хора, които минават през специални обучения, които траят от 2 до 24 часа. Проблемът с тези обучения и качеството на проверката идва, когато тайният клиент отиде на място в хотела и се случи нещо, за което той не е обучен. Надявам се разбирате, че за няколко часа/дни обучения не може да наваксаш всичко, което може да ти се случи. Всяка ситуация, която последва в хотела може да не е тренирана или отработена и да бъде интерпретирана грешно от проверяващия. Именно по тази причина проверките при нас са по строго индивидуален план, който се различава за всеки клиент. От там качеството на интерпретация и предаване на информацията на клиента е на доста по-високо ниво от обичайното!

От друга страна, за да работите при нас не е нужно да сте били GM на 5 звезден хотел! Ние разбираме, че много от вас искате да се развиват и да придобиват опит в бранша и сме отворени към това. С удоволствие бихме приели в екипа човек, който има желание да се развива и да се учи. Ние ще се постараем да предадем опита си и да подготвим всеки, желаещ да бъде част от екипа ни.

Ние, от екипа на taenklient.bg държим на качеството на предлаганата от нас услуга, като на всички наши клиенти сме доказали професионализма и уменията ни да изпипваме детайлите.

Comments (0)