Кой ще проверява вашия хотел?

13th Apr 2015, Author: Client-X

Таен клиент е новаторска услуга за пазара в България или поне начинът, по който ние я предлагаме. Разликата в нашата услуга и останалите на пазара е че нашите проверки са извършвани само и изключително от професионалисти и ваши колеги. Ние НЕ НАЕМАМЕ хора, които да изпратим да оценят работата ви, защото смятаме, че това начинание ще бъде обречено на провал.

Детайлната и цялостна проверка на един хотел отнема много повече от няколко часа или един ден. Детайлната проверка на тайния клиент може да отнеме повече време, отколкото предполагате, защото за вас всички процеси и дейности във вашия хотел са познати и са станали ежедневие, но за един външен наблюдател, те са новост и различен подход към процеса по перфектното обслужване на гостите. На нас ще ни бъде необходимо време, за да вникнем в процесите ви, да ги разберем, за да можем да ги оценим. Хотелското обслужване е много трудна и динамична работа, която изисква бързи и адекватни решения, които да са съобразени с определени стандарти. По тази причина, хората които ще извършват проверките за taenklient.bg  са хора, които в момента практикуват професията и са “в кухнята” на нещата. Така ще получите адекватно мнение за вашата работа, което ще бъде детайлно и ще се наблегне на минусите, ако бъда забелязани такива.

Малко повече информация за хората, които ще ви посетят, като за съжаление няма как да покажем лицата си, защото има голяма вероятност да бъдем разпознати от някой от вашия персонал и цялата ни услуга да се обезсмисли.

 

Клиент-Х

Клиент-Х е младежа в групата. Той е на около 30 години и интересите му са насочени в хотелското управление на процеси свързани с рецепция, камериерско обслужване и обучение на персонала.  Другата му голяма страст е онлайн маркетинга и управлението на онлайн репутацията на бранда. Нещо, с което запълва свободното си време 🙂 Завършил е Връзки с обществеността и активно комуникира със същата посредством настоящата си работа, като Директор маркетинг и развитие в луксозен четиризвезден хотел. В свободното си време консултира колеги, като им помага да постигнат маркетинговото съвършенство (пресилихме се малко :))

 

Клиент – Y

Клиент – Y е стажанта в групата. Стажант, стажант, колко да е стажант с опит от вече 3 години в бранша. В помощ на колегите си красивата девойка обожава да комуникира с гостите и е цар в кризисни моменти в хотела. Тя може да превърне най-недоволните гости в наши фенове, които всяка година да се върнат при вас. Всички тактики са нейна запазена марка, като понякога изумява и самата себе си с постиженията си. Другата и сила е в нормативните актове и предписанията, които всеки хотел трябва да спази. Тя е нашият щит пред КЗП, като до сега никой няма спечелен спор с нея. Предизвикваме ви 🙂 Учи се от колегите на тънкостите в камериерското обслужване, както и другите процеси в хотела. Тя има 5 годишен стаж като PR и само 3 от тях са в нашата сфера.

 

Клиент – Z

Нашият гуру що се отнася до хранене. Неговите идеи могат да накарат вегетарианците да заобичат месо. True story! От целия ни екип е с най-богат опит в сферата на туризма. Дълги години заема ръководни позиции в петзвездни хотели в София и Варна, след което става незаменима част от нашия екип. При всяка наша проверка той е доброто ченге, въпреки опита, който има вярва в доброто, но не прави компромиси с качеството на храната или обслужването в ресторанта.

 

Клиент – W

Лидерът! Клиент – W е управител на фирмата и нашият ходещ калкулатор. Никоя формула не и е чужда, като обожава да анализира всичко, само по цифрите, които и говорят 🙂 С над 25 годишен опит в сферата на финансите и рисковия мениджмънт, 10 от които е изпълнителен директор на финансово-консултантската си фирма. Тя е човекът, който влага разум в безумните идеи, които имаме и тази, която може да хване всеки, който злоупотребява с доверието ви. Обожава да се занимава с поведенческа психология и е царица в четенето и разбирането на хората, на едно по-високо ниво! Има ли оттечка в персонала на хотела, повярвайте ми тя ще я хване с половин поглед. Комбинацията от нюх и огромен опит правят резултата гарантиран.

Това сме ние. Ако искате да видите кой стои зад красивите манекенски снимки, които сме сложили в нашия сайт – Е НЯМА КАК, съжаляваме 🙂

Comments (0)