Защо клиент X, Y, Z и W?

12th Mar 2015, Author: Client-X

Най-важното за доверието е прозрачността. Познавайки един човек може много по-лесно да му се довериш. Ние, от екипа на ТаенКлиент.бг сме открити и екстровертни хора, които обичат да общуват с колеги и да обменят идеи, но за съжаление проектът, който започнахме с услугата mystery shopper не ни позволява да покажем кои сме пред вас, нашите бъдещи клиенти.

 

С какво сме по-различни?

 

Идеята е, че за разлика от всички останали фирми, които предлагат услугата таен клиент, ние сами извършваме проверката, а не ползваме трети лица, което прави анонимността ни много важна. Повечето фирми, които предлагат подобен вид услуга не се ограничават само до проверката на хотели и апартхотели, тяхното портфолио от клиенти е много по-голямо, тъй като за проверките се използват наемници, в повечето случаи такива, които дори не биват повикани втори път за ангажимент. Обучението на проверяващите е в рамките на ден или два, след което те биват изпращани да проверяват услугите ви. Липсата на опит и ниското заплащане на проверяващите води до неглижиране на работата им и до пропуски в проверките, което е неефективно и безмислено. Нашата визия за отлично свършената работа не се препокрива с подобен метод на работа. За нас е изключително важно да предоставим отлично качество и да има реален ефект след нашето посещание, именно поради което всички проверки и оценки се извършват от специалисти с дългогодишен опит в бранша. За съжаление анонимността в този случай е задължителна.

Комуникацията се извършва само със собственици на хотели или GM-и, които искат да посетим техните обекти и да оценим работата им, а анонимността е наложителна, защото проверката извършваме самите ние.

В ерата на технологиите не можем да си позволим да покажем нашите имена или лица, защото застрашаваме ефекта от проверката ни. Случайното или не откриване на нашите самоличности може да доведе до познаваемост от страна на персонала, което няма да покаже реалната обстановка и реалния работен процес и оценката ни ще има нулев ефект. А все пак става въпрос за истински таен клиент.

По всяко време може да се свържете с нас и да потърсите консултации, като за целта в страницата с контакти може да откриете нашите телефони, мейл или адрес и да установим връзка.

Ще се радваме да работим заедно!

Comments (0)